Recensioner > Stockholm

Phil’s Burger

Nyligen var vi i Stockholm och då kan det vara bra att passa på och testa ett nytt burgarställe. Och varför inte testa på en av Stockholmarnas favoriterna där då, nämligen Phil’s Burger.

Miljön

Vi besökte Phil’s Burger på Kungsholmen under förmiddagen vid 11.30, men även då var det mycket folk som besökte där. Som tur var lyckades vi få ett bord ändå. Mysig stämning, dock alldeles för trångt tyckte vi.

Burgaren

Pucken i burgaren är av högrev, dock inte den grovmalda varianten man får på exempelvis Prime Burger och Flippin’ Burger. Denna är mer av en finmald variant som nästan blir lite kornig är min upplevelse. Inget fel på smaken, men personligen är jag nog lite mer förtjust i den mer grovmalda typen av burgare. Brödet höll ihop bra och hade en bra smak.

Tillbehören

Tillbehören bestod av cheddarost, deras dressing och salladsblad. Inget negativt att anmärka förutom att salladsskivan kändes aningen slafsigt utvald och hängde ganska mycket utanför själva burgaren.

Sides

Som sides fick vi pommes till. Och må vi säga, det var stor tumme upp på dessa. Dessa var krispiga rackare som verkligen föll oss i smaken. Definitivt favoriter på vår lista! Även en trevlig coleslaw serverades till.

Sammanfattning

Pommesen briljerade verkligen med sin kripighet och burgaren var väl godkänd. Helt klart ett schysst lunchställe under hundringen som kan vara ett trevligt ställe att besöka under lunchtid med en vän när burgarsuget tränger på. Tänk dock på det är ganska trångt där, och få ett bord kanske inte är det enklaste.

Phil's Burger

98kr
7.3

Kött

7.0/10

Bröd

8.0/10

Innehåll

7.0/10

Helhet

7.0/10

Pros

  • Pommesen! Nom.
  • Prisvärd på lunch

Cons

  • Trångt

Taggar: Phil's BurgerStockholm
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg