Allt om Burgare https://www.alltomburgare.se Ditt burgarhak på nätet Tue, 26 Dec 2017 22:14:54 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.5 https://www.alltomburgare.se/wp-content/uploads/2016/11/cropped-aob-icon-32x32.png Allt om Burgare https://www.alltomburgare.se 32 32 Barrels https://www.alltomburgare.se/barrels/ https://www.alltomburgare.se/barrels/#respond Tue, 26 Dec 2017 22:13:32 +0000 http://www.alltomburgare.se/?p=3924

Bland smågatorna i Gamla Stan i Stockholm hittar man Barrels Burgers & Beer, ett ställe väl omtalat för sina schyssta cheeseburgare av stockholmarna själva.

Med ett sådant rykte måste ju även en malmöit göra ett besök, vilket undertecknad även gjorde – och blev lika nöjd.

Miljön

Miljön på Barrels Burger & Beer är rätt mörk och mysig, upplyst av en bra mängd lampor runt om i lokalen. Upphöjda bord finner man många här, förutom i baren i sig.

Burgaren

Burgaren i sig som beställdes in består av dubbla puckar på 120g styck med en fin stekyta, och var saftig och hade en fin jämn mediumsteknink. En trevlig crust fanns även på puckarna.

Tillbehören

Fin smältegenskap på på osten vilket gör det till en krämig och ostig upplevelse tillsammans med majonäsen som även fanns i denna burgare. Även silverlök, pickad gurka dijonsenap och ketchup finns att hitta i burgaren. Trevliga kombinationer av smaker tillsammans som funkar väl i samband.

Sammanfattning

Burgaren i sig var saftig, ostig och god och hade en trevlig crust på ytan. En mängd tillbehör bestående av såser och även lite picklad gurka och lök gör att den får lite sälta och syrlighet. En bra burgare om man är i Gamla Stan i Stockholm och letar mat, eller en burgare generellt i Stockholm.

Sen märks det såklart att man är i Stockholm. 139kr för en dubbel cheeseburgare. Det är alltså inte bara burgaren som är saftig utan även prislappen.

]]>
https://www.alltomburgare.se/barrels/feed/ 0
Charlies Burgers https://www.alltomburgare.se/charlies-burgers/ https://www.alltomburgare.se/charlies-burgers/#respond Tue, 26 Dec 2017 21:53:57 +0000 http://www.alltomburgare.se/?p=3938

Charlies Burgers öppnade för inte så jättelänge sedan och har sedan dess blivit ett populärt ställe i Malmö att gå och ta sig en burgare på.

Under internationella burgardagen 28 maj tog vi oss ett besök där och vi blev mäktigt nöjda över våra dubbla cheeseburgare som beställdes in.

Miljön

Miljön på Charlies Burgers har en bladning av lite rustikt blandat med fräscht och modernt. Mycket grått, blandat med blå, bruna och guldfärgade detaljer. Snyggt!

Burgaren

Burgaren som består av dubbla köttpuckar och med ett fluffigt bröd var riktigt fin. Två stora köttpuckar med bra saftighet och en fin crust på utan gör detta till en fantastisk burgare. Riktigt fin stekning och lagom saltat. Toppen!

Tillbehören

Fyra skivor ost leder till mycket ostig krämighet och med en liten touch av ketchup för syrlighet och sötma till. Det kan låta lite cheesy, men det här är ostigt bra burgare.

Sammanfattning

En fantastiskt fin burgare, med bra stekyta och raktigenom bra saftighet. Med dubbel ost och dubbelt kött är vi i burgarhimlen.

Charlies Burgers är faktiskt riktigt bra och är du på jakt efter den bästa burgaren i Malmö kan vi rekommendera antingen gå hit eller ta ett besök in på Falafel & Burgers på Saluhallen.

]]>
https://www.alltomburgare.se/charlies-burgers/feed/ 0
McDonalds gör ny vegoburgare – McVegan https://www.alltomburgare.se/mcdonalds-gor-ny-vegoburgare-mcvegan/ https://www.alltomburgare.se/mcdonalds-gor-ny-vegoburgare-mcvegan/#respond Thu, 21 Dec 2017 12:51:42 +0000 http://www.alltomburgare.se/?p=3932

McDonalds har gått ut med att man nu kommer släppa en ny produkt i sitt sortiment som går under namnet McVegan. Produkten har tagits fram tillsammans med Orkla Foods varumärke Anamma.

Pucken i sig består av protein från sojabönor tillsammans med grönsaker i sesambröd.

Man har redan rullat ut produkten i Finland och den förväntas finnas i svenska restaurangerna den 28 december. Kommer du prova den?

Källa: McDonalds

]]>
https://www.alltomburgare.se/mcdonalds-gor-ny-vegoburgare-mcvegan/feed/ 0
Käk https://www.alltomburgare.se/kak/ https://www.alltomburgare.se/kak/#respond Fri, 22 Sep 2017 15:48:00 +0000 http://www.alltomburgare.se/?p=3873

Käk är kända för sina såkallade HKB (håll käften-burgare) och Petters engagemang i restaurangen. Vad är en Håll käften-burgare undrar du kanske? Det är helt enkelt som de själva säger: en burgare som är så pass god att du håller tyst när du äter den. Vid en promenad gick vi av en slump förbi Käk på ett stockholmsbesök, och nu var det dags att testa och se om vi själva höll käften när vi åt den. Hint: det gjorde vi.

Miljön

Vi var på restaurangen som ligger på Kungsholmen i Södermalm. Då värmen levererade satt vi på utedelen. Insidan av restaurangen var hyfsat liten men lite ruffig, perfekt sådär för en håll käften-burgare.

Burgaren

En HKB #1, tack. Dubbelt kött? Absolut! När personalen kommer ut så ligger de fint förpackade i sitt KÄK-papper. Vi virar av och blir i extas. Kött, bröd och sjukt bra smält ost. När vi gjorde vårt besök på Lilys Burger för ett tag sedan låg osten fortfarande som skivor vid servering. Här hade det gojsat till sig rejält mellan kötthalvorna och lycka sprider sig ner i tårna. Köttet var saftigt och hade en bra stekyta. Brödet höll ihop bra, dock vill vi anmärka det upplevdes aningen degigt. Men en mycket bra helhet!

Tillbehören

Riktigt bra smältegenskaper på osten, precis som man vill att en cheeseburgare ska ha. Det helt ärligt rinner ost från den. Cheesus! Sallad och tomat överraskade oss dock då det inte stod på menyn. Burgaren höll oavsett bra ihop, vilket inte brukar vara fallet när grönsaker får vara med och leka.

Sides

Fries med skalet på som hade både bra krispighet samt smak, och att det finns Frenchs till att doppa dem i gör oss extra glada.

Sammanfattning

En riktigt bra burgare, och speciellt cheeseburgare. Osten har riktigt bra smältegenskaper som nästan gör upplevelsen mycket behaglig. Bra kött, bra bröd och bra pommes. Kan helt enkelt utan problem rekommendera en sväng förbi Käk.

]]>
https://www.alltomburgare.se/kak/feed/ 0
Test av Max Grand de Luxe Frisco Hot Melt https://www.alltomburgare.se/test-av-max-grand-de-luxe-frisco-hot-melt/ https://www.alltomburgare.se/test-av-max-grand-de-luxe-frisco-hot-melt/#respond Mon, 28 Aug 2017 08:00:07 +0000 http://www.alltomburgare.se/?p=3897
Max Grand de Luxe Frisco Hot Melt

Max har varit i köket och labbat igen med något som ligger oss varmt om hjärtat, nämligen en egen version av Patty Melt som de kallar för Grand de Luxe Hot Melt.

Denna variant de nu lanserat innehåller färska jalapeñoskivor, två sorters smältost (cheddar och emmentaler) och rödlök mixat med deras creoledressing. Allt mellan två smörade och rapsoljade toasthalvor med en tydlig smak av Max klassiska Friscobröd.

Max Hamburgare har bjussat oss att pröva burgaren för att bedöma den, men vår åsikt kring den är opåverkad.

Förväntningarna

Vi hade lite förväntningar innan vi dök upp på Max, då vi hoppades att Patty Melten skulle vara på ett mer traditionellt sätt där den steks och osten får smälta in och gosa sig mellan brödet och köttet. Så var dock ej fallet, utan den var byggd och monterad som en traditionell burgare.

Brödet

Det mjuka brödet med den prominenta Friscosmaken var rostat kraftigt på utsidan, som gav en smakförhöjning. På våra exemplar saknades tyvärr den goda frasiga ytan man kan förvänta sig av en patty melt, vilket kan ha orsakats av ångan från maten. Detta tycker vi är synd, då krispiga ytan har en så pass viktig funktion i just en Patty Melt.

Farligt god kombination

Ost och jalapeño är en farligt god kombination, och den tycker vi kommer helt rätt i Hot Melt. Vissa personer kan nog tycka att den är på gränsen till för kryddig, medan vi tyckte den trädde linan på att vara både stark men inte för. Hade den hackats upp och spridits ut över burgaren hade hettan inte varit så tydlig som den var här, då den dök upp vid vissa tuggor.

Vi som experimenterat en del med Patty Melts kan sakna en liten hint av senapsmak i burgaren, som ger den där trevliga sötman och syran som funkar så väl med den krämiga osten.

Slutsats

Vad vi kan sakna lite är att brödet inte riktigt gift sig samman med burgaren helt likt en traditionell Patty Melt. Inte heller behöll brödet tyvärr sin krispighet, även om den faktiskt hade sig en fin rostad mörk skorpa på utsidan vilket vi tycker är ganska essentiellt och framträdande för just en Patty Melt.

Men lite framtida justering på dessa punkter kan det bli en riktigt unik produkt på marknaden likt inget tidigare andra burgarkedjor i Sverige inte experimenterat så mycket med. Så tummen upp till Max för att de vågar testa nya saker, en helt klart godkänd burgare!

Intressant brödkuriosa

Max Hamburgare kommer även ta detta toastbröd till butikshyllorna från och med den 12 september.

]]>
https://www.alltomburgare.se/test-av-max-grand-de-luxe-frisco-hot-melt/feed/ 0
Krubb https://www.alltomburgare.se/krubb/ https://www.alltomburgare.se/krubb/#respond Fri, 11 Aug 2017 10:18:50 +0000 http://www.alltomburgare.se/?p=3875 Ett för oss relativt okänt ställe som ligger till större delen av ett bankområde i en väldigt charmig liten lokal. Men när burgarsuget föll på så lägligt som det alltid gör (typ varenda andetag vi tar) var det värt promenaden i ett 21-gradigt Stockholm för att tugga en ostig burgare med senapskräm, karamelliserad lök och annat gott.

Miljön

Vilket mysigt ställe! Både sittplats ute och inne, i en liten byggnad man först inte alls förväntar sig vara ett burgarställe. Väl inne var det fräscht, lite rustikt utseende på stilen och trevlig personal.

Burgaren

Brödet känns väldigt bekant, och är det inte Garants Brioche-hamburgerbröd så är det något väldigt likt. Vi kände helt enkelt igen oss allt för väl med vår favorit bland köpebröd. Och detta är inget fel i sig alls, hellre ett som håller måttet än experimentera med egna som kanske inte presterar lika bra. Men jag hade heller inte klagat om jag fått något annat bröd än jag själv alltid förbrukar allt för ofta, och fått testa något nytt och unikt.

Köttet i sig var väl stekt, lite rött och saftigt och hade en aningen krispig yta som vi definitivt gillar. Inget negativt alls att anmärka!

Det som dock var roligt med denna burgaren extra mycket är nästan när vi kommer till tillbehören med ostigheten.

Tillbehören

Enligt menyn bestod denna av förutom bröd och köttpuck: dressing, sallad, ost, stektlök och ostkräm. Det blev en härligt ljuvlig ostig kombination med mycket ostsmak. Tillsammans med det krämiga även det söta från den karamelliserade löken.

Det enda vi inte var så förtjusta i var salladen i kombinationen (och då inte på grund av fräschören av den). Orsaken var helt enkelt då brödet och köttet gled runt bra duktigt på grund av detta tillbehör, vilket var lite synd.

Sammanfattning

För att vara i Stockholm en riktigt prisvärd burgare som låg på en 100kr både med dryck, fries och tryffeldipp samt att själv få välja en av många roliga smakkombinationer. Som en sucker för cheeseburgare, landade det ju på just en sådan men med tillskottet av den karamelliserade löken och senapskräm som höjde den ett steg.

Salladen hade vi dock gärna skippat, burgaren blir helt enkelt för hal av detta och har svårt hålla sig mellan just brödhalvorna.

]]>
https://www.alltomburgare.se/krubb/feed/ 0
Intervju med Martin Nordin bakom boken Gröna Burgare https://www.alltomburgare.se/intervju-med-martin-nordin-bakom-boken-grona-burgare/ https://www.alltomburgare.se/intervju-med-martin-nordin-bakom-boken-grona-burgare/#respond Mon, 12 Jun 2017 12:20:59 +0000 http://www.alltomburgare.se/?p=3843

Martin Nordin är författaren bakom boken Gröna Burgare. Och givetvis ville vi ta oss ett litet snack med Martin och ta reda på var idéerna till boken kom, hur boken kom till och lite fler frågor exempelvis om hur hans drömburgare hade sett ut.

 

Hur började intresset med matlagning?

Det har funnits där hela tiden, men jag började laga mat efter gymnasiet. Innan det var det mer hänga i köket när mamma lagade mat.

Jag låg i lumpen som kock och lärde mig grunderna, men gillade inte det så mycket. Sen kom jag in på en reklamskola och då gick det den vägen. Matintresset har sedan gått upp och ner. Det är först nu kanske senaste 5-6 åren som jag verkligen hållt igång.

 

Vad gör du på dagtid?

Väldigt tidigt ville jag bli fotograf, jobba med film eller något åt det hållet. Jag hade ingen koll på reklambranschen eller kände någon inom den, men på skolan började jag fotografera mycket. Vid något tillfälle i gymnasiet gjorde jag en årsbok, och då fattade jag att det var kombinationen av bild och form jag ville göra.

Jag träffade en som jobbade i reklambranschen som berättade, och då tyckte jag det lät som något jag ville göra – jobba som en Art Director. Jag har nu jobbat som det i 20 år här i Malmö och Köpenhamn, senaste 11 åren på IKEA.

 

Äter du endast gröna burgare eller kött också?

Jag äter kött, men är inne i period där jag äter mindre och mindre. 80/20 regeln. Jag käkar kött om jag blir bjuden eller om jag är på någon bra restaurang, på vardagar käkar jag mest grönt. Men jag har ätit många köttburgare och gillar nörderiet att hitta den perfekta köttburgaren också.

Det som är intressant med att köttburgare har ett “såhär ska den vara” är att med gröna är det precis tvärtom. Det finns inget bestämt hur man gör man en grön burgare, vilket för mig öppnade upp kreativiteten och gjorde allting möjligt sålänge det var gott.

 

 

Vad tycker du kring de framtagna köttet som blöder som en köttburgare?

En av anledningen anledningen till att jag började laga mycket vegetariskt var då jag hade en polare som var vegetarian. Han hade Quorn-biffar som jag tycker känns sådär, och då var jag väldigt emot sådana fejk-grejer.

Men nu när man ser Impossible Meats, Memphis Meats, Beyond Meats så omfamnar jag den utvecklingen. Om de människorna som borde äta mindre kött kan äta det istället, så tycker jag det är bättre. Jag är intresserad av att testa det, men inget jag går igång på att vilja äta.

 

Har du något favoritställe att äta burgare på?

Falafel & Burgers är grymt duktiga och jag käkar där ofta, minst en gång i veckan. Sen gillar jag Casual Street Food och tycker Surf Shack är duktiga. Casuals vegetariska tycker jag har goda smaker. Utanför Malmö så var jag på Shake Shack i London som var jävligt bra, Flippin var längesedan men varje gång jag käkade klassiska burgare i Stockholm så var jag där.

En av de coolaste var på The Spotted Pig i New York för 8-9 år sedan som var en helt annan upplevelse.

 

Har du några förebilder inom mat eller burgare?

April Bloomfield på The Spotted Pig och hennes sätt att tänka kring smaker och texturer och Sean Brock som har Husk Restaurant vars mat har  mycket bra inspiration kring det gröna. De som har Bar Tartine är inspirerande och tar tillvara på hela fermenteringsprocessen, pickling och säsongsgrönsaker på ett bra sätt. Jag tror att känner man till dem så ser man nog inspiration i burgarna från boken.

I Sverige är jag inspirerad av Agrikultur. De är äckligt duktiga att sätta mustiga smaker med grönsaker. I just Malmö så Lyran, Bastard och Saltimporten Canteen. Alla de tre har inspirerat till burgare i boken.

 

 

Hur ser den perfekta burgaren ut?

Skinny Kitchen i boken den personliga favoriten. Det ultimata är kombinationen av saker. Jag har varit ute efter att fånga mustiga känslan och sammansättningen av smaker som det feta med krispiga, något som är friterat möter något syrligt som picklade grejer.

Det är två burgare i boken som är så. Dels auberginen som är snurrad, den blir väldigt mustig och fångar burgarsmakerna. Sen en pankofriterad kejsarhatt som är kryddad med soja, sichauanpeppar så den får lite hetta och det friterade krispiga med lite syrliga grejer. Karamelliserad lök är även gott, kan man få in det så kan man nog hitta det ultimata i det.

Viktigt också att välja rätt bröd för att få det funka. Till köttburgare funkar ofta briochebrödet bäst för att det möter den texturen och sältan. Men vissa av de burgarna jag har i boken passar inte med ett så sött bröd, då är det godare med ett surdegsbröd eller något baguette-aktigt.

 

Har du några tips?

Det är viktigt man tänker på att bönburgare har tendens att bli ganska torra. Då måste man ha något som väger upp, som en riktigt god majonäs. Tar man tomat och salladsblad fångar man den inte riktigt och det blir rätt platt.

Det jag brukar tipsa om är att om man bjuder polare, att fixa olika tillbehör. Någon köttburgare är alltid bra, och vegetariska alternativ så folk kan pröva själv och bygga. Vi brukar göra så när vi har middag. Barnen äter kött, men det är alltid någon i sällskapet som vill testa. Sen har man de goda tillbehören som alla älskar, till exempel karamelliserad lök eller hemmagjord ketchup.

 

Vad avnjuter du gärna en burgare med för dryck?

Klassiskt till vanliga köttburgare är ju öl. Det är gott till de flesta vegetariska också, men det öppnar upp på ett annat sätt. Om jag tidigare tagit en av mina favoriträtter och gjort som en burgare så har jag kanske druckit vin till det. Då öppnar jag upp smakerna. Annars cider, eller vad som helst.

Det är såklart, det skulle också funka bra med en klassisk burgare. Men där är någonting kring klassiska burgare och kulturen. På sätt och vis är bra det är nördigt, för då blir det bättre kvalitet. Utbudet av öl på ställen som gör burgare är mycket större nu.

 

Vad fick dig att skriva boken?

I och med mitt intresse för kommunikation och mat så har jag alltid tänkt det vore häftigt att göra en kokbok, men jag är ingen kock och har ingen restaurang så det fanns ingen naturlig väg in i det.

Sen så kom jag igång med Instagram, och fick mycket uppmuntran från folk och även förlag. Då kändes det att man kanske kunde göra något av det, även om det kändes långt borta. Jag hade någon ide göra det som en blogg, men sen lite mer än ett år sedan skrev Bonnier till mig om jag ville göra en kokbok. Då åkte jag till Stockholm och vi börja snacka.

 

 

Varför just en bok om gröna burgare?

Jag och förlaget började diskutera kring just matlagningsintressen. Att laga mat med polare kom upp, att träffas socialt och laga mat tillsammans, som knytis. Barnen gillar tacos på fredagar så då har man haft det, men utmana varandra att göra coolare och bättre grejer i form av exempelvis tillbehör. Sen satte vi olika teman som taco, korv och burgare.

På sommaren kör vi väldigt mycket burgare. Alla gillar det, speciellt barnen. Vi snackade lite kring bok om det, för det finns inte riktigt. Det finns vegetariskt grillat och fastfood, men inte just burgare  Jag såg en rätt med guacamole på banan, men hittade inget recept och började experimentera själv och insåg det skulle gå få smaka bra. Så efter mycket diskussion kändes det rätt.

En kollega sa “kan inte du skriva 15-20 ideer på burgare” för att utmana mig om det kunde vara så brett. På bara några dagar hade jag skrivit ner 17 stycken. Jag tänkte “den här rätten kan jag ju ta, som smörrostad blomkål med getostsås.” Så skrev jag ner och testade om det flög.

 

Hur har responsen varit på boken?

Över förväntan. Förlaget trodde mycket på den när vi gjorde boken och gav uppmuntran. När förlaget visade boken på Frankfurtmässan innan den var färdig var det stort intresse, även om det bara var en ofärdig PDF. Då sålde den till Frankrike, Holland och har översatts till engelska och tyska. När de skulle presentera boken för bokhandlarna så visade dem stort intresse kring temat och bilderna.

Nu har jag sålt slut första upplagan och har ny efter sommaren på Franska, Holländska och Engelska efter årsskiftet. Det är publicisten Hardie Grant som köpt den, och det kan ju bli över hela världen.

 

Kommer det komma fler böcker på antingen samma eller nytt ämne?

Ja, jag håller faktiskt på just nu och klurar på nästa. Kan inte säga så mycket mer då det är lite luddigt för tillfället, men det kommer helt klart vara grönsaks-fokuserat. Sen om det är kvar i snabbmatsgrejen får vi se.

 

Har du hört av från publiken?

Jag har inte tänkt på det innan, men det jobbigaste när man släppt en bok är om recepten funkar eller inte. Där är några recept som folk har klagat på för de tycker att de är svåra och göra och inte funkar riktigt. Det tar hårt även om det bara 2-3 personer som gör det. Eller som veganer som tycker att den inte är vegetarisk då det är ägg och smet i. 

Men sen är det jättemånga som skrivit att de gillar burgarna, kombinationerna och smakerna. Med tanke på hur mycket den sålt och varit i media så är det väldigt få som gett negativ feedback.

 

Om du hade haft möjligheten, finns det någonting du hade ändrat i boken? Lagt till recept, ändra recept, ta bort något?

I mitt recept med den snurrade aubergine-burgaren hade jag velat lägga till att precis som den klassiska lasagnen man vill ska sätta sig, att låta den kallna av och värma upp den igen, för då håller den ihop bättre.

Några som folk haft svåra att laga kanske man skulle tagit tillbaka och tänkt till hur jag ska förklara det på ett bättre sätt. Jag har lyckas när jag har gjort det recepten men jag kan förstå var det blivit krånligt för andra.  

Sen i efterhand kommer man på burgare som man kanske borde haft med.

]]>
https://www.alltomburgare.se/intervju-med-martin-nordin-bakom-boken-grona-burgare/feed/ 0
McDonalds börjar idag med ny serie Jureskog-burgare https://www.alltomburgare.se/mcdonalds-borjar-idag-med-ny-serie-jureskog-burgare/ https://www.alltomburgare.se/mcdonalds-borjar-idag-med-ny-serie-jureskog-burgare/#respond Tue, 04 Apr 2017 05:57:49 +0000 http://www.alltomburgare.se/?p=3819

I samband med att säsong 2 av världens bästa burgare har premiär så släpper McDonalds idag 1/3 burgare i en ny Jureskog-serie.

Nedan citerat från McDonalds pressrelease:

Den första burgaren – Jureskog New Orleans – har inspiration från det kreolska köket. Burgaren innehåller förutom 100% nötkött, även chorizo, tomat, isbergssallad, Cajun Mayo-sås och en Holy trinity relish med selleri, lök och paprika – grunden i all traditionell, kreolsk matlagning.

Den andra burgaren – Jureskog Memphis – är en klassisk Memphis-bbq-burgare men med en twist i form av en bönsås med hetta från kikärter, kidneybönor och spiskummin. Burgaren innehåller även coleslaw, rökt goudaost och långa skivor krispig bacon. Coleslaw finns också att beställa som en sideorder på McDonald’s i och med denna lansering.

Den tredje burgaren på menyn – Jureskog El Paso – är en nachosburgare med picklad rödlök, pico de gallo, guacamole och krispiga nachos.

Källa: McDonalds

]]>
https://www.alltomburgare.se/mcdonalds-borjar-idag-med-ny-serie-jureskog-burgare/feed/ 0
Världens Bästa Burgare säsong 2 börjar 4 april https://www.alltomburgare.se/varldens-basta-burgare-sasong-2-borjar-4-april/ https://www.alltomburgare.se/varldens-basta-burgare-sasong-2-borjar-4-april/#respond Fri, 31 Mar 2017 20:07:53 +0000 http://www.alltomburgare.se/?p=3813
Bild: McDonalds Sverige / MTG

Johan Jureskog är tillbaka med en ny säsong och en ny person vid sin sida, Frida Nordstrand. Man besöker New Orleans, Memphis och El Paso och i samband med det kommer även man köra återigen köra specialburgare på McDonalds.

Den kommer köra igång den 4 april på TV3 samt på Viafree, klockan 21.00.

Kommer du se den nya säsongen?

Källa: McDonalds

]]>
https://www.alltomburgare.se/varldens-basta-burgare-sasong-2-borjar-4-april/feed/ 0
Burger King drar till med Whopper-tandkräm https://www.alltomburgare.se/burger-king-drar-till-med-whopper-tandkram/ https://www.alltomburgare.se/burger-king-drar-till-med-whopper-tandkram/#respond Thu, 30 Mar 2017 06:59:21 +0000 http://www.alltomburgare.se/?p=3804 1 april närmar sig och Burger King kom nyligen ut med en video på sin Franska YouTube med inget mindre än Whopper Toothpaste. Tandkräm med Total Whitening onion, daily fresh tomato och Anti Cavity-steak och Whopper Diffusion Technology. Ja, bara titta på videon för dagens skratt.

Även om det ser mörkt ut för att en sådan produkt verkligen skulle dyka upp så ska man ta i beaktning att 2015 släppte man en parfym 1 april med doft av Whopper. Men den blev faktiskt en riktig produkt som såldes under begränsad tid i Japan.

Förra året så skämtade man om Single Fries, pommes förpackad i papper.

]]>
https://www.alltomburgare.se/burger-king-drar-till-med-whopper-tandkram/feed/ 0