Köpenhamn > Recensioner

Gasoline Grill

En liten promenad från Magasin i Köpenhamn hittar man en liten bensinmack. Och istället för en liten butik att handla en läsk, wunderbaum eller glass så hittar man en av köpenhamns bästa burgarhak. Nämligen, Gasoline Grill.

Miljön

På Gasoline Grill är det lite taskigt läge om det regnar. Då det inte finns några ätplatser inomhus, får man hålla sig vid bänkarna tätt intill.

Man bjuder dock på bensinlukt. Lär man inte gilla det, då är det bäst ta med käket och gå en bit ifrån istället och käka sin mat.

Burgaren

Vi visste faktiskt inte vad vi skulle vänta oss. En grill, vid en bensinmack som fångat både den ena och andres upptäcksfärd på bästa burgaren. Och här stod vi. En cheeseburger, tack. Vi står och tittar på medan de steker köttet. Det här kommer bli bra har vi känslan av.

Vi får burgaren, tar en tugga. Jag skulle nog vilja påstå att jag precis hamnat i vad hade kunnat kalla ”burger-heaven”. Det var helt enkelt riktigt bra, och jag ville verkligen inte den här lilla käresta skulle ta slut.

Tillbehören

Härlig smält cheddarost, saltgurka och lök och deras signatursås, Gasoline Sauce. Även om vi inte kunde känna smaken av bensin i sin signatursås, så kunde vi iallafall lukta det. Det är ju, trots allt, en bensinmack.

Sammanfattning

Om ni ska över till Köpenhamn, besök Gasoline Grill. Det är verkligen så bra, och på topplistan på en av de bättre vi ätit i våra dagar. Så, upprepa nu efter mig: ”När jag är i Köpenhamn, så gör jag ett besök på Gasoline Grill”. Såja, följ nu mitt råd. Du blir inte besviken förutom om du förväntar dig sittplats.

Cheeseburger

75 DKK
9

Kött

9.5/10

Bröd

8.5/10

Innehåll

8.5/10

Helhet

9.5/10

Pros

  • Bra crust
  • Bra smaksatt kött
  • Helt enkelt jäkligt bra

Cons

  • Svårt med sittplats

Taggar: Gasoline GrillKöpenhamn
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg