Malmö > Recensioner

Charlies Burgers

Charlies Burgers öppnade för inte så jättelänge sedan och har sedan dess blivit ett populärt ställe i Malmö att gå och ta sig en burgare på.

Under internationella burgardagen 28 maj tog vi oss ett besök där och vi blev mäktigt nöjda över våra dubbla cheeseburgare som beställdes in.

Miljön

Miljön på Charlies Burgers har en bladning av lite rustikt blandat med fräscht och modernt. Mycket grått, blandat med blå, bruna och guldfärgade detaljer. Snyggt!

Burgaren

Burgaren som består av dubbla köttpuckar och med ett fluffigt bröd var riktigt fin. Två stora köttpuckar med bra saftighet och en fin crust på utan gör detta till en fantastisk burgare. Riktigt fin stekning och lagom saltat. Toppen!

Tillbehören

Fyra skivor ost leder till mycket ostig krämighet och med en liten touch av ketchup för syrlighet och sötma till. Det kan låta lite cheesy, men det här är ostigt bra burgare.

Sammanfattning

En fantastiskt fin burgare, med bra stekyta och raktigenom bra saftighet. Med dubbel ost och dubbelt kött är vi i burgarhimlen.

Charlies Burgers är faktiskt riktigt bra och är du på jakt efter den bästa burgaren i Malmö kan vi rekommendera antingen gå hit eller ta ett besök in på Falafel & Burgers på Saluhallen.

Double Cheeseburger

8.9

Kött

9.0/10

Bröd

8.5/10

Innehåll

9.0/10

Helhet

9.0/10

Pros

  • Bra saftigt kött med crust
  • Bra fluffigt bröd
  • Cheesus christ, massa ost

Taggar: Charlie's BurgersMalmö
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg