Recensioner > San Francisco

Charlie’s Cafe, Googleplex

I Mountain View i Kalifornien hittar man Googles huvudkontor, Googleplex. Och när man kommer till Googleplex och tar in mat i bilden är detta en magisk kultur i sig. Fri mat i form av Googles egna restauranger som ter sig som foodtrucks, smoothiebarer eller i detta fallet burgare från vad man kallar Charlie’s Cafe.

Miljön

Miljön i sig är ju något vi inte ofta får uppleva på Allt om Burgare. När man stiger in i deras restaurangmatsal med ett podie, ett dussin olika restauranger med mat, fria att välja själva vad man vill ha. Och såklart tog vi ju deras burgare.

Burgaren

Helt okej, men samtidigt så är det klart att det finns bättre. Brödet var lite grövre variant än det klassiska mjuka vita burgarbrödet som hade en liten skorpa som var ganska trevlig. Köttet i sig var också OK, men den hamnar dessvärre inte på topplistan. Man får ta det vad det är.

Sides

Pommesen i sig var rätt ordinära, bra krisp men samtidigt ingen som toppar ett par hemlagade nyfriterade pommes.

Sammanfattning

Ska du käka en burgare här? Ja! Varför inte, om du väl skulle ha chansen att besöka Googleplex. Maten i sig är ju kostnadsfri, sen måste du ju bara hitta någon trevlig typ som släpper in dig där också…

3.8

Kött

4.0/10

Bröd

4.0/10

Innehåll

3.0/10

Helhet

4.0/10

Pros

  • Googleplex, häftigt ställe!

Cons

  • Ganska ordinär burgare

Taggar: Charlies CafeGoogleGoogleplexRecensionSan Francisco
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg