Nyheter

Tugg Burgers öppnar nytt burgarhak i Lund

Tugg Burgers öppnade sin första restaurang 14 november 2014 i Borås med en vision att servera schyssta burgare i skön miljö till ett bra pris. Efter en lyckad lansering i Göteborg tar de nu konceptet till Lund och har sin lansering satt till 31 Mars.

Vi passade på och ställa lite frågor till ägaren Oscar Johansson inför lanseringen.

 

Hur har era andra restauranger gått?
Vi startade i Borås i mitten av November 2014, tyvärr så drog alkoholtillståndet ut på tiden vilket gjorde att vi fick en ganska tuff start och körde enbart lunch från mitten av Nov till sista Juni. 1 Juli fick vi äntligen vårt alkoholtillstånd och då tog det verkligen fart!

Vi tog sedan steget och starta i Göteborg 31 Oktober och det har varit en helt fantastiskt start och vi är så glada över all den goda resumén vi fått sedan starten!

Under 2015 flippade vi närmare 150.000 burgare så det har varit många svettiga timmar i köket och i servicen, men vi har verkligen haft det så roligt med alla fantastiska gäster.

 

Tugg Burgers är på väg mot Lund. När planerar ni öppna?
Det har varit lite till och från och visionen var att öppna i början av Mars men p.g.a att endel av renoveringen tog längre tid än beräknat så har det blivit lite framskjutet. Men nu är Grand Opening satt till 31 Mars och vi är taggade till tusen!

 

Vad känner ni att ni kan tillföra i burgarvärlden?
Till denna fantastiska burgarvärld tycker vi att vi tillför ett koncept  där du kan käka bra mat i en riktigt skön miljö till ett riktigt bra pris.

 

Vad är det som gör Tugg Burgers de bästa?
Att vi lägger stor vikt i våra råvaror, att alltid ha allt dagsfärskt! Sen är det ju helheten med inredning, service och upplevelse.

 

Länk till deras Grand Opening-event på Facebook


Taggar: Tugg Burgers
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg