Malmö > Recensioner

Texas Longhorn Burgers & Deli

Efter en lång arbetsdag blev det dags för burgare med en gammal vän på Texas Longhorns nya koncept Burgers & Deli, istället för att sätta sig på deras vanliga restaurang som bara går under namnet Texas Longhorn har man här lite mer vettiga priser för burgarna samt det är mer fokus på just burgare.

Miljön

Att komma in på Texas Longhorn Burgers & Deli på Triangeln i Malmö gav intryck av en mysig restaurang. Vi besökte stället runt 17.30 tiden en vardag och det var ju inte en överdrivet mycket folk där vid den tiden. Har dock varit med om betydligt värre. (Bronx Burger Bar) Inget mer om det dock, för lokalen i sig själv var trevlig och mysig stämning. Men det är inte det typiska burgarhak-känslan utan mer av restaurang-känsla.

Burgaren

Vi brukar försöka hålla oss till normala utbud, exempelvis i detta fallet en standardburgare med ost.

Ser man just på köttet var det inget fel på. Mjukt, smakar helt okej. Ingen smaksensation, samtidigt inget dåligt heller. Brödet då? Mjukt med en lite glättad yta. Höll ihop bra tillsammans med köttet.

Tillbehören

Grönsakerna var det inget speciellt att anmärka. Fräsch avlång småhackad sallad mellan köttet och brödet.

Det som verkligen håller upp denna burgaren är just såsen. På Texas Longhorn har de sin egna BBQ-steksås man kan fylla på burgaren i överflöd. Och låt mig berätta, den gjorde burgaren mycket trevligare än utan. Och det var nog faktiskt det som höll upp burgaren mest från att vara annars en ganska trevlig burgare till att vara en med lite plus i kanten.

Sides

Pommesen är lite tjockare än på de flesta ställen. Helt okej, men finns absolut finare och trevligare pommes att tillgå till en burgare.

Tillkom gjorde även liten coleslaw, som det inte var något fel på heller. Men den kändes nästan lite väl liten för att ens finnas med överhuvudtaget kan jag känna.

Sammanfattning

Texas Longhorn Burgers & Deli är ett trevligt ställe med rätt trevliga burgare. Det som verkligen håller uppe mycket av restaurangen att man får sitta i en trevlig miljö, trevligt uppdukat och serverat samt en burgare i normalpris-klassen som smakar okej, men som verkligen förbättras med deras BBQ-sås. Värt ett besök om du inte har för höga förväntningar på att få äta ditt livs bästa burgare.

6.9

Kött

7.0/10

Bröd

7.0/10

Innehåll

6.5/10

Helhet

7.0/10

Pros

  • Genomgående bra

Cons

  • Lite sladdriga pommes

Taggar: MalmöRecensionSverigeTexas LonghornTexas Lonhorn Burgers & Deli
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg