Nyheter

Exklusivt: Surf Shack öppnar i Lund under augusti

Fredrik till vänster och Bertil till höger, ägarna av Surf Shack
Vi på Allt om Burgare fick precis veta att Surf Shack nu har det spikat och klart med öppning i Lund.

Man har köpt upp White Guide-rekommenderade restaurangen Les Halles på Saluhallen i Lund som kommer stänga sin verksamhet den 13 juli, för att därefter byggas om att bli Surf Shacks andra restaurang.

Man har länge önskat öppna en andra restaurang som man har nämnt exempelvis i vår intervju med Fredrik och Bertil på Surf Shack men fast man haft svårt att hitta lokal.

Varför just man valde köpa upp Les Halles för sin nya restaurang var enligt Fredrik flera orsaker:

”Vi tror att lokalen och de faciliteter som saluhallen erbjuder passar oss som handsken. Detta är en saluhall och allt vi gör är lokalproducerat från Skåne, sveriges skafferi. Vårt högrev kommer från lokala bönder på Österlen. Vår potatisbonde är ett stenkast från Malmö och Lund och han kommer varje morgon med potatisen vi använder till våra Fries. Vår brioche kommer nybakade på morgonkvisten från & Bread, bakade på surdeg och kärlek.”

På frågan om vad de är mest spända på lanseringen av ny restaurang är, så svarar Fredrik att de är mest spända på hur Lund kommer ta emot sina närproducerade och dagsfärska burgare, och se om de faller dem i smaken. ”Jag vet iallafall att jag kommer att dra på smilbanden om de drar på sina”, säger Fredrik Arvebro till Allt om Burgare.

Man kommer köra på samma koncept i Malmö med möjlighet bygga egen burgare, känna sig som hemma med andra ord.

Man siktar in på att öppna i Lund början av augusti. Vi kan inte annat än önska lycka till grabbar!


Taggar: Bertil ArvebroFredrik ArvebroLundSurf Shack
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg