Lund > Recensioner

Viggo Restaurang & Bar

Intill Lund Centralstation ligger Viggo Restaurang & Bar lilla skjul som specialiserar sig på burgare och har hållit drivit hamburgare restaurang innan, burgartrenden slog igenom. Restaurangen har ett perfekt läge och gångavstånd till väldigt mycket i Lund, och är utan sin uteservering en relativt liten restaurang där du gärna får sitta och trängas och tackla bordsgrannar (det uppskattas dock inte).

Miljön

En liten restaurang som egentligen inte har något  tema av design utan ser ut som någon typ av ihopmeck med saker från hemmet med flaggor i taket. Lite synd för det hade kunnat bli en riktig fin stämningen i lokalen. Detta är dock inte något som bekymrar gästerna dock, eftersom Viggos alltid är fullsatt.

Burgaren

Då kommer frågan varför det är fullsatt för det är inte för maten och deras burgare. Burgaren kommer med ett lättrostat don’t-touch-me-bröd som faller isär ifall du berör det. Något annat som berör är också hur de lyckats få en burgare att vara mer torr än ett allt för tråkigt och torrt bröd. Stekytan har antagligen semester för den finns i alla fall inte på köttpucken. Helt för låg värme och stekt (läs kokt) alldeles för länge för sitt eget bästa.

Tillbehören

Kombinationen av pålägget var basic men ost hade gärna fått vara lite mer smält, var lika mycket ingredienser utanför burgaren som innanför.

Sides

Pommesen var klart godkända och vitlöksdippen smakade bra!

Sammanfattning

Med en helt för stor hamburgermeny att välja kombinationer på så har de valt att inte lyckas med några av dem istället för att fokusera på bra kombinerade rätter. Priserna är dessutom alldeles för höga för en så låg kvalitet av hamburgare.

Annan burgare på Viggos, Bild tagen från annat besök

Original

99kr
3.6

Kött

3.0/10

Bröd

3.0/10

Innehåll

3.0/10

Helhet

5.5/10

Pros

  • Vitlöksåsen till pommes, så bra

Cons

  • Tyvärr helt för mycket negativt

Taggar: Centralstation LundHamburgareLundRecension
 

Martin Lecke


Burgarmonster

Kommentarer till inlägg