Ängelholm > Recensioner

Torstens Smakar Mera

Torstens Smakar Mera ligger i lilla Ängelholm och har lite varierad finare mat. Givetvis serverar de även burgare, vilket vi var tvungna att testa!

Miljön

På Torstens har de en trevlig miljö att sitta i. Det är inget hamburgerhak utan mer av restaurangmiljö.

Burgaren

De har två burgare att välja på. Oxburgare och Torstens Lyxburgare. Jag kände mig lite lyxig den dagen, så det fick bli en lyxburgare. Det som kändes allra mest lyxigt var nog priset på burgaren dock, 159kr.

Enligt restaurangen själva är lyxburgaren en 200g oxburgare med cheddar, majonnäs, BBQ dressing, tomat, sallad, rödlök, knaperstekt bacon och friterade lökringar som serveras med steakhousefries och chipotlekräm.

Köttet var saftigt Inget speciellt negativt att anmärka.

Brödet var lite annorlunda än vanligt. Inget fel med det dock, rätt trevligt med omväxling från de vanliga sesambröden. Samtidigt, genom alla burgarställen så finns det absolut bättre bröd att tillgå. Men de ligger inte på minussidan på brödet. Hyfsat luftigt med lite skorpa.

Tillbehören

Baconen var knaprig, såsen var trevlig till och osten var också trevlig på. Allt som allt är det ett okej upplägg av tillbehören. Möjligtvis hade de kanske kunnat se över att få ner storleken på burgaren så den är enklare att ta och äta med händerna.

Just salladen har inget på fräschheten som är värt att nämna negativt.

Sides

Pommesen var av den tjockare steakhousetypen. ingen speciell kryddning eller så dock. Så även om de är roligare än vissa andra, så ligger de iallafall inom gränsen för vad man kan förvänta sig av en restaurang som inte enbart fokuserar på burgare

Sammanfattning

Allt som allt, en trevlig burgare. God smak, men om den är värt priset på 159kr exkl. dryck, ja absolut om du ser det som en restaurang. Men om du enbart är ute efter burgare finns det burgare för lägre pris att tillgå. Men är du sugen på en burgare i ett sällskap som vill dit, så kan jag absolut tycka den är värd att testa. Den är inte dålig, men för det priset finns det burgare som ger mer valuta för pengarna.

6.9

Kött

7.5/10

Bröd

7.0/10

Innehåll

6.5/10

Helhet

6.5/10

Pros

  • Trevlig miljö

Cons

  • Lite dyrt

Taggar: ÄngelholmHamburgareRecensionTorstens Smakar Mera
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg