Recensioner > San Francisco

Terrace Café, San Francisco Zoo

När man väl tagit paus från burgarjakt och gör något annat, exempelvis besöker ett zoo under en resa till San Francisco, vem hade kunnat ana man skulle stöta på en höjdarburgare? Det var nämligen det de hade på Terrace Café i San Francisco Zoo.

Miljön

Mitt i nöjesparken låg restaurangen Terrace Café som serverade burgare, korvar med mera. Utomhusmiljön omsluten av träd och nära djur var ett trevligt inslag. Inomhusmiljön där man beställde mat var dock inte lika rolig och kändes mest stressig med all mat som skulle ut från köket.

Burgaren

Burgaren hade ett mjukt saftigt bröd och saftiga köttpuckar. So far so good. Vid en första tugga slår det mig hur välsmakande burgaren var. Köttet var fint och hade en bra crust, samt brödets smak var väldigt gott. Så pass att det blev en av resans bästa burgare.

Tillbehören

Tomat, sallad och cheddarost. Även om cheddarosten hade fått smälta mer, så var den välsmakande. Tomaten och Salladen var fräscha men burgaren hade kunnat klara sig fint utan.

Sides

Pommes av typen French Fries. Funkade, men hade gärna fått vara kripsigare för min smak.

Sammanfattning

Har du planer att åka till San Francisco och besöka deras Zoo? Passa på och ta en burgare till lunch. Men om du endast är ute efter en burgare så kan det kännas lite i överkant att åka dit. Men smaken var bra, det medger jag.

8.1

Kött

8.5/10

Bröd

9.0/10

Innehåll

7.5/10

Helhet

7.5/10

Pros

  • Bra saftigt kött med crust
  • Bra bröd

Cons

  • Osten hade gärna fått smälta lite

Taggar: HamburgareRecensionSan FranciscoUSA
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg