Malmö > Recensioner

Macau Bar & Lounge

Vi har besökt Macau Bar & Lounge ligger inuti ett Best Western-hotell i en bakgata i Malmö. Hotellmat är alltid svårt att säga om den är bra eller dålig i förväg, då kvalitén kan skilja väldigt mycket från restaurang till restaurang. Vi kan dock glatt meddela att burgaren här inte behöver skämmas. Dock till ett pris som är lite för mycket i min smak.

Miljön

Miljön på Macau Bar & Lounge är halvt i en restaurangmiljö och halvt i en hotellmiljö. De har försökt att få en mysig känsla här, men med tanke det faktum att det är rätt stor avsaknad av folk så känns stämningen väldigt tyst. Funkar om man haft en lång dag och bara vill kränga en burgare i lugn och ro, men är man ute efter burgarhak-känslan är detta inte stället för detta.

Burgaren

Det första man ser är till synes ett bröd som är svårt att uppfatta i förväg, men saftig är den i sin första blick. Vid första sniffen känner man en bra genomgående doft som verkar lovande. Första tuggan bevisar inte motsatsen. Köttet är saftigt stycke högrev med mycket smak, brödet är mjukt surdegsbröd med liten skorpa. Bättre än förväntat av hotellburgare!

Tillbehören

Tillbehören i denna burgare är bacon, ost och lök samt sallad. Fungerade bra till. Gillar att osten var välsmält över burgaren.

Sides

Sides till burgaren är klyftpotatis med örtkrydda. Dessa var helt okej, men av hela matupplevelsen så var inte dessa de bästa om man jämför till burgaren, även om kryddan funkade fint till.

Sammanfattning

En burgare bättre än förväntat, men till ett pris som lätt avskräcker. De ligger väldigt bra till bland ställen att äta en god burgare på i Malmö. Men å andra sidan så var beredd att det inte är värst mycket folk, och att inte miljön är den roligaste, även om Macau Bar & Lounge försökt göra det bästa av vad det är.

175kr
7.5

Kött

8.0/10

Bröd

8.0/10

Innehåll

7.5/10

Helhet

6.5/10

Pros

  • Bra smaksatt kött
  • Mjukt bröd med liten surdegsskorpa

Cons

  • Dyrt pris
  • Miljö inuti hotell

Taggar: HamburgareHotellMacau Bar & LoungeMalmöRecension
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg