Recensioner > San Francisco

In-N-Out Burger

Under en resa till San Francisco besökte vi amerikanarnas favoritställe för snabba burgare, In-N-Out Burger. Med höga förhoppningar så visade det mer vara kanske inte riktigt vad vi hade förväntat oss.

Miljön

Miljön känns väldigt snabbmat med ett tema av rött och vitt och arbetskläder lika så med några mössor inte av den kanske grannaste sort. Nästan att det känns som man går några år tillbaka i tiden jämfört med man är van med hos konkurrenterna Burger King och McDonalds i Sverige som har satsat på att få en lite mysigare miljö av det hela.

Burgaren

Burgaren kommer in, ser okej ut. Svår att avgöra på en första blick hur smaklökarna kommer att reagera. Vid första tuggan får jag känslan av att jag dock äter en BigMac. Märkligt. Inget speciellt att hylla med burgaren, då alltså. Det är snabbmat, inte en saftig mumsig burgare som jag drömmer om på nätterna. Dock är In-N-Out Burger ett ställe som serverar väldigt billig mat. Så till priset, visst då kan det vara okej. Men förvänta dig ingen gourmet-burgare.

Köttet var okej, men inga stora skivor. Brödet var fluffigt, men inget att hylla. Övergripande smaken var faktiskt inget speciellt, alls.

Tillbehören

Cheddarost, lök, sallad och tomat. Kan dock uppskatta att det är rejäla bitar istället för tunna, små sladdriga lök och tomatskivor som man ofta kan få på snabbmatsrestauranger.

Sides

Sides till blev deras pommes som är klassiska French Fries. Krispiga, avlånga och funkade till burgaren. Men såklart, det finns många som slår dem på fingrarna. Inget speciellt att hylla i dessa potatispinnar dock.

Sammanfattning

Efter allt gott jag hört om In-N-Out Burger kan jag nog inte påstå jag är imponerad och att det lever upp till sina förväntningar. Kanske borde jag tagit deras ”hemliga” Animal Style Burger, men å andra sidan så består mestadels mina burgare av samma upplägg som beställt. Och då har man en viss förväntning av vad man kan få, och i detta mån levererade inte In-N-Out vad jag förväntat mig.

Double Double

Cirka 30kr, bara burgaren
3.8

Kött

3.5/10

Bröd

3.5/10

Innehåll

4.5/10

Helhet

3.5/10

Pros

  • Billigt

Cons

  • Inte alls upp till förväntningar

Taggar: HamburgareIn-N-Out BurgerRecensionUSA
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg