Nyheter

Expressen besöker Heart Attack Grill i USA

Bild: Pressbild, Heart Attack Grill

Expressen har gjort ett besök på Heart Attack Grill i Las Vegas, USA. Vi har tidigare läst och sett videos om restaurangens komplett sjuka koncept. På restaurangen är servitriserna sjuksystrar och alla kunder, får bära patientrockar när de kommer in.

Bara i USA går det att marknadsföra sig på att folk har fått hjärtattacker på en restaurang. Restaurangen flaggar stolt med sina burgare med dess höga kaloriinnehåll. Man kan beställa en burgare mellan 1 skiva kött till 8 skivor kött – käkar du inte upp det du beställt kommer du få smisk – i rumpan.

– ”Vår kvadrupel-burgare (fyra skivor kött) innehåller över 9 900 kalorier enligt Guinness Rekordbok, upplyser syster Jessica och poängterar att den största burgaren har dubbla mängden, även om den införts på menyn efter att rekordkontrollanterna senast besökte restaurangen.” säger Jessica till Expressen.

Beställer du vin kommer du få den serverad i en IV-påse vid bordet, beställer du en shot så får du det i en spruta. Äter du inte kött finns det flera vegetariska alternativ, du kan välja mellan tre stycken olika paket cigaretter.

Detta konceptet är så osvenskt så att det låter som ett aprilskämt, vi kan garantera att detta inte kommer bli en world wide franchise. Som en fotnot, lider du av extrem fetma så äter du gratis! Politisk korrekthet at it’s best!

Expressens betyg blev två getingar

Källa


Taggar: Heart Attack GrillLas VegasSjuksköterskaSmiskUSA
 

Martin Lecke


Burgarmonster

Kommentarer till inlägg