Nyheter

Bun Meat Bun i Söderhallarna öppnar 29 mars

Bun Meat Bun har gått som smör i solsken efter en lyckad start med burgare som folk kommer tillbaka till, oavsett omvägen till Farsta. Nu närmar sig deras lansering den 29 mars klockan 10 i Söderhallarna, Stockholm och vi passade på att fråga Stefan Falk hur det går bakom kulisserna.

 

Vad är tanken bakom nya restaurangen?
Redan från första början har vi sett Bun Meat Buns koncept som något vi kan tänka oss att expandera till flera restauranger. Nu när vi varit igång i snart 2 år och det har gått över förväntningarna känns det som ett naturligt steg att öppna en restaurang till.

 

En dubbel Bunburger skämtar man inte om. Beställs gärna ”Extra fin”.

 

Hur känns det att Bun Meat Bun är så uppskattat?
Det är otroligt kul dels att folk gillar det vi gör och dels att vi får möjligheten att visa fler hur bra burgare ska smaka. Många har efterfrågat ett mer centralt läge att kunna få avnjuta våra burgare på och det känns fantastiskt att kunna erbjuda det i och med vår restaurang i Söderhallarna.

 

Hur kommer den skilja sig från nuvarande restaurang?
Restaurangen i sig kommer att vara lite större än den i Farsta; ca 40 platser, lite större kök, lite mer utrymmen. Däremot kommer vi att ha i princip exakt samma meny och utbud, då vi vill att folk ska veta vad de kan förvänta sig när de går in i en av våra restauranger – Hög kvalitet till ett bra pris.


Taggar: Bun Meat BunStefan Falk
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg