Malmö > Recensioner

Tommis Burger Joint

Mitt på Internationella Burgardagen 2015 öppnade Tommis Burger Joint sitt första svenska hak i Malmö i en tidigare grill som legat utanför Casino Cosmopol.

Med köer upp mot två timmar enligt väntande blev det succé, och man nådde sitt mål med att servera mer än rekordet på 1200 burgare på sin restaurang i Köpenhamn, och serverade 1350 stycken, helt kostnadsfritt till väntande gästerna.

Givetvis är inte vi bättre och testade såklart burgarna hos dem.

Värt att nämna var att vi även var där på invigningen, men vid testet gick vi dit veckan efter, och även om vi gillade det på invigningen var det ännu bättre denna gången. Vilket är ganska rimligt med tanke på de gav bort som nämnt 1350 burgare den dagen.

Miljön

Miljön känns väldigt autentisk. När du kommer in så hänger det lappar ovanför bardisken med citat och polaroid-bilder. Allting känns lite mysigt. Och med tanke på lokalens storlek känns det som man har utnyttjat det så gott man kan.

Burgaren

Öppnar pappret till burgaren. Känner på brödet. Blir nästan lite nostalgisk. Härlig krispig yta som man finner exempelvis på brödet hos Garage Bar. Tar en tugga. Smakar bra. Det grillade köttet med sina safter och stekyta gick väldigt väl ihop med vad i detta fallet var en kombination av bacon och cheddarost. Tar mig ännu en tugga…

Tillbehören

Baconen var bra. Inte för knaprig, saftig. Cheddarosten var trevligt kladdig över burgaren med då de värmde upp den på köttet med en brännare.

De har många såser att välja på, mestadels BBQ. Dock hade vi nog gärna sett några egna såser med till burgaren. Synd behöva kladda själv.

Sides

Sidesen till är pommes, vilka är okej. Vi har hört både de som gillar och avskyr deras pommes. Personligen är jag fortfarande överförtjust i Surf Shacks hemmlagade med skalet kvar på, och där når Tommis inte upp.

Sammanfattning

Bra mat till Bra priser. Här kommer man säkert spendera många burgare framöver. Tacka Tommi för att vi äntligen fått ett nytt burgarställe i Malmö!

8.3

Kött

8.0/10

Bröd

9.0/10

Innehåll

8.0/10

Helhet

8.0/10

Pros

  • Bra priser
  • Bra burgare

Cons

  • Hade gärna sett lite hemmagjorda såser

Taggar: MalmöRecensionTommi's Burger Joint
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg