Malmö > Recensioner

Perssons Kök & Bar

På Storgatan i Malmö, en tvärgata längs gågatan finns Perssons Kök & Bar. Trots så pass nära till gågatan verkar det som att skulle vara en typ av liten bykrog till närliggande bostadshus. Perssons har säkerligen Malmös största utbud av variationer på plankor, men idag är vi inte här för att testa plankor.

Miljön

Perssons Kök & Bar ligger i en liten rustik lokal med teglade väggar som bidrar till skön stämning. Det är lite brist på golvutrymme ifall där är mycket folk men tycker det bara höjer chillfaktorn av restaurangen.

Burgaren

Burgaren som var beställd var deras Black Angus Burgare. Den kom ut på en tallrik en omkullvält pommes frites korg med tillhörande dip. Köttpucken kom med en svag rosa ton, som gärna hade fått vara med intensivare ifall det är så de vill servera sina burgare.

Köttpucken hade en ganska lagom stekyta och var relativt luftig. Dock hade jag förväntat mig mer köttsmak, kan ha berott på styckdetaljer eller fettet i färsen.

Tillbehören

Själva burgarens uppsättning var relativt klassisk med sallad, tomat, lök, dressing och rejält med bacon. Dip följde även med till pommesen.

Sammanfattning

Burgaren var medioker och stack inte ut på några punkter alls, tyvärr. Personalen var trevlig men lyste med sin frånvaro när maten väl var beställd. Restaurangen hade ändå en härlig, mysig atmosfär och kändes inte som man var uppe i stan längre utan på andra sidan var det en snabbvisit till landsbygden.

Black Angus Burgare

149kr
5

Kött

4.5/10

Bröd

5.5/10

Innehåll

5.0/10

Helhet

5.0/10

Pros

  • Fint upplagt

Cons

  • Litet bröd
  • Dyrt

Taggar: AngusGågatanMalmöPerssons Kök & BarRecension
 

Martin Lecke


Burgarmonster

Kommentarer till inlägg