Nyheter

Ny orientalisk burgar-foodtruck rullar in i Malmö

Kollegan kommer upp med en ny burgare till kontoret. Mina ögon spärras upp. Tydligen är det en ny foodtruck precis nedanför. Så jag tar hissen ner för att se vad som är där. Och när hissdörren öppnas känner jag en köttdoft komma från något håll. Jag tittar mig omkring, och där står den. En foodtruck med namnet MJ’s Oriental Buns står där.

Jag går fram till foodtrucken, där ägaren, en trevlig dansk och hans fru står och gör orientaliska burgare. Fast jag precis käkat lunch, så får jag testa en burgare. En burgare där brödet är ett Bao Bun med sallad, morötter, kål och en saftig orientaliskt kryddad köttpuck.

Allting ser lovande ut, och tar mig en tugga på väg upp till kontoret tillbaka i hissen. En smakrik upplevelse slår sig upp för mina smaklökar och jag blev inte besviken. Men mer om detta i recension inom kort.

Är du sugen på att testa själv så hittar du deras platser med tider på deras sida.


Taggar: FoodtruckMalmöMJ's Oriental Buns
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg