Malmö > Recensioner

Hagen

Hagen är ett nytt, lite hippare ställe. Kalla det lite hipster till och med om du vill. Här satsar man på en mindre meny, men desto mer omtyckt mat som förutom sina klassiker bytar ut lite då och då. En av dessa klassiker är deras Pulled Pork-burgare.

Miljön

Miljön på Hagen är mysig, båda deras lokaler. Den på Davidshallstorg är mindre, men ger mer solinsläpp på dagtid. Vad som definierar båda är dock att man försöker få stilen att det ska kännas lite hemtrevligt, lite hemmagjort och rent ut sagt tagit lite ”ute på landet”-känslan in mot stan. Vi gillar!

Burgaren

Burgaren på Hagen består av ett fluffigt, gott om än lite sötare bröd som gör sig mycket väl med den BBQ-marinerade pulled porken, den picklade rödlöken som ger lite syra och knaprighet tillsammans med deras rotfruktsbearnaise.

Tillbehören

Som sides får man deras Coleslaw. På ett sätt lite synd, då jag hade velat se vad Hagen hade kunnat leverera. Dock får de ett plus på att de gör något annorlunda, även om coleslawen gärna haft lite mer punch, med tanke på att burgaren i sig själv har det.

Sammanfattning

Är du ute efter en högrevsburgare? Då hittar du inte den här, men vad du faktiskt hittar här är en riktigt god Pulled Pork-burgare som fås med fina utvalda tillbehör tillsammans med en Coleslaw som side för en 85kr.

Blir du mätt? Japp, om inte minst för generösa portionen coleslaw. Men den hade gärna fått en liten skjuts i smaken med tanke på den mer intensiva smaken i den välkomponerade pulled-pork burgaren. Det blir helt enkelt lite för tomt när väl burgaren slukats nerför strupen…

Hagens Burgare

85kr
6.9

Kött

6.5/10

Bröd

7.0/10

Innehåll

7.0/10

Helhet

7.0/10

Pros

  • Mjukt bröd
  • Bra smak i köttet

Cons

  • Coleslawen aningen platt till

Taggar: Hagen
 

Pierre Orsander


Designer och skribent med burgarfetisch. Driver förutom Allt om Burgare även Tastiskt.se och byrån ORSANDER™

Kommentarer till inlägg