Malmö > Recensioner

Enzo’s Sports Bar & Grill

När man tänker på sportbarer så är det väldigt svårt förutse vad man får. Är det färdiga frysta köttpuckar eller är det kött på högrev? Som tur är så är fallet det senare här i en lokal ovanpå en matbutik. Vilket glädjer oss.

Miljön

Enzos Sports Bar & Grill är precis vad det låter. En pubmiljö med mat, skärmar överallt och väldigt mörk belysning i en ganska stor lokal för ha utrymme för alla folk vid sportevenemang. När man dock är där för att äta en burgare en vanlig dag kändes det ganska folktomt där, vilket kan vara lite synd.

Burgaren

En köttpuck på högrev och två brödhalvor av den mörkare varianten. Inget ont om detta dock. Även om brödet inte är det bästa vi ätit så är det kul med en omväxling till det traditionella vita sesambrödet som man kunnat förvänta sig.

Köttet var saftigt. Väldigt synd är dock att det var hårt pepprat, vilket gjorde att man inte kände köttsmaken som man gärna vill få ut, speciellt när det är saftigt.

Tillbehören

Lite sallad och tomat, tillsammans med cheddarost och bacon. Levde upp ungefär till vad man förväntade sig. Nackdelen kan väl vara som man ser på bilden att salladen är lite skivad vilket ger större risk att salladen ramlar av burgaren.

Sides

Det är nog den största besvikelsen. Pommesen hade kunnat vara så mycket bättre. Ett par friterade steak fries hade suttit finare till burgaren än de räfflade. Men det kanske bara är jag…

Sammanfattning

Ska dina vänner dit för att kolla på sport, ta en öl och käka en burgare. Ja, varför inte! Du får faktiskt en hyfsat trevlig burgare som vill mer, men som faller lite i betyg på några enkla punkter såsom för mycket pepprat. Men det hade kunnat vara mycket värre. Synd bara att en sådan liten sak som för mycket peppar så man tappar mycket av köttsmaken ska behöva dra ner betyget.

Är du dock på jakt efter en riktig god burgare istället, så hade man kunnat lägga mindre pengar för mer spännande, kulinarisk, upplevelse.

129kr
5.8

Kött

6.5/10

Bröd

4.5/10

Innehåll

5.5/10

Helhet

6.5/10

Pros

  • Saftigt grillat kött

Cons

  • För mycket peppar
  • Kunde varit mer köttsmak
  • Tråkiga pommes

Taggar: Enzos Sports Bar & GrillMalmöRecension
 

Martin Lecke


Burgarmonster

Kommentarer till inlägg